Algenmodellage masker van QMS Medicosmetics

Nu de lockdown al ruim 8 weken duurt merken we allemaal dat onze collagenen minder goed in de huid trekken, ze blijven er als het ware op liggen. Daardoor zien we langzaam fijne lijntjes ontstaan, die we als we minimaal 1x per 6 weken een QMS behandeling plaatsvindt, minder zichtbaar zijn.

Hoe komt dit? In iedere QMS Facial wordt het Algen modellage masker gebruikt om het vocht (ongeveer 70%) uit de diepere huidlagen naar boven te brengen en zo kan dat zich binden met het toegevoegde collageen, dit collageen kan zich tot 300 maal zijn eigen gewicht binden aan dit vocht. Met als resultaat het volume neemt toe, fijne lijntjes en rimpeltjes worden minder en de huid worden meer ontspannen.

Ook voeg ik daarbij de bekende hannah bindweefselmassage aan toe waardoor de huid meer doorbloeding en zuurstof krijgt en daardoor meer voeding op kan nemen. Met als resultaat een volle, strakke en glanzende huid.

Om de tijd te overbruggen voordat je weer bij mij in de stoel kan liggen heb ik de at home facial ontwikkeld. De SK-Alpha behandeling, deze zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen, een echt detox effect. Kies je voor het meest uitgebreide at home facial pakket van QMS, dan zit het Algenmodellage masker erbij. Deze QMS @home boxen en alle andere producten van QMS Medicosmetics zijn eenvoudig en snel te bestellen in de shop op deze site, zonder verzendkosten. Zolang deze lockdown duurt krijg je vanaf €200,- aan QMS producten een gratis travelsize naar keuze! Voor vragen en advies is er de whatsapp service op nummer: 0343-442654